2023. szeptember 23., szombat.

Ma Tekla, Lina névnapja van. Holnap Gellért, Mercédesz névnapja lesz.

Webáruház   Click to listen highlighted text! Webáruház Powered By GSpeech

Webáruház

TERMÉKLISTA * E-KÖNYV DEMÓK * E-KÖNYV DEMÓK ONLINE * TELJES E-KÖNYVEK * TELJES E-KÖNYVEK ONLINE * E-KÖNYVEK LEMEZEN * INGYENES E-KÖNYVEK * E-KATALÓGUSOK ÉS EGYÉB TERMÉKEK * FIZETETT E-KÖNYVEIM ONLINE * VEZÉRLŐPULT * KOSARAM

Ön a "normál" áruházakban megszokott módon vásárolhat azzal a különbséggel, hogy sem a kifizetés miatt, sem a megvásárolt termékek átvételéért nem kell elfáradnia az üzletbe. A termékeket alább egy tematikus listába rendezve találja ("polcokon"). Az Ön számára megfelelőket a "Kosárba" ikonra kattintással virtuális kosarába helyezheti, majd a "Kifizetés" gombbal online fizethet. (A PayPal fizetőrendszerhez irányítjuk Önt, ahol e-mail számlájáról vagy bankkártyájáról tud fizetni.) Ha mégsem kíván fizetni még, folytathatja is a vásárlást. (A gyakorlati részleteket és a jogi feltételeket az ÁSZF tartalmazza - Dokumentumok menü.)

Termékeink jellemzően szoftveres 3D e-könyvek és/vagy azok telepítői - nyomtatott CD vagy DVD lemezeken, DVD-tokban (fizikai termékek), illetőleg online letölthető telepítők. (Kérjük, hogy vírusirtójával tegyen kivételt a www.thebigebook.eu címmel, mert a letöltött fájlok törlődhetnek!)

Reméljük megtalálja majd adatbázisunkban az Ön számára kívánatos tételeket és elégedett lesz munkánkkal. Ha mégis panaszt vagy egyéb észrevételt szeretne tenni, írjon e-mailt (cím: reklamacio 'kukac' thebigebook 'pont' eu), hogy segíthessünk Önnek problémáját megoldani!

Kellemes vásárlást és 3D lapozgatást kíván:

A Nagy e-Könyv Csapat!