X

-

-

BÉKE! BÉKE! BÉKE! BÉKE már!
Legyen vége már!

* * * Szerzői estnek indult. Egy podcast az emberiségért!... * * *


Kérjük, hogy regisztráljon vagy ha már regisztrált, lépjen be, hogy elérhesse e-könyveinket és az azokhoz kapcsolódó egyéb termékeket. Verbális vezérléshez használjon Chrome-ot.

Mobil kompatibilis oldal. Ha az oldal menüi nem jelennek meg mobilján, koppintson a menü ikonra (négyszögben vagy körben 3 vonal, mint pl.:  ≡ 

Az online e-könyvek helyes megjelenése érdekében javasoljuk mobil készüléken a közepes, asztali gépen a normál betűméretet.


Fizetett E-Könyveim online!
Új szolgáltatás új menüponton! Mostantól nemcsak számítógépén, hanem gyakorlatilag bármely mobil eszközén is élvezheti megvásárolt e-könyveit - természetesen továbbra is 3D jelleggel!


Szeged Nagy e-Könyve v1.1 A Program második kiadványa javítva, bővítve, DVD-lemezen. Elkészült a javított online demó is, próbálja ki!
A kókuszhéj varázsa Gyimóthy Gábor káprázatos albumából megtanulhatja, hogyan készíthet egyedi ékszert szeretteinek, barátainak.
Lazuljon egy kicsit a Tai Chi Chuan segítségével! Sifu Tóth Zoltán Wu stílusú 37 lépéses formagyakorlatát kellemes relaxációs zene mellett sajátíthatja el.
Isaac Newton (1643-1727) Elméleti mechanika előadások. E-Tankönyv a legjavából egyetemistáknak! Gyémánt Iván és Nagy Gál Katalin szuper e-jegyzetében az elméleti mechanika szinte minden alapproblémájára megtalálja a választ! Nagyfelbontású képletek és teljes körű precíz levezetések jellemzik. Saját megjegyzések készítése is lehetséges oldalanként. Öröm belőle tanulni, de végzés után is nagy hasznát vehetik fizikusok, mérnökök és bárki, aki mechanikai problémákkal találkozik.
Columbo Nagy Időgép e-Könyv egy kis bűnügyhöz. ELŐKÉSZÜLETBEN!!!
Legyen Ön is Columbo! Bűntettet hajtottak végre Ön ellen, de az igazságszolgáltatás elakadt? Kezdjen magánnyomozásba! Bátran segítse Ön is a rendőrség munkáját, ahogy a szerző is tette! A multimédiás kiadvány nemrég megtörtént esetet dolgoz fel.
Ne kezdjél ki egy fizikussal, mert virtuális időutazásban lesz részed és nem fogod akarni! Két teljesen eltérő világ szerencsétlen találkozása rossz téridőben. De vajon elegendő lesz-e az egyszerű tudomány a jog asztalánál? Merre billen Justicia mérlege? A szerző 4 hónapos nyomozásának animációkkal és videókkal illusztrált eredményei mesterséges intelligencia támogatással hamarosan Ön előtt is feltárulnak.

"Egy országnak a szabadsága lemérhető a szülés szabadságán" (dr. Geréb Ágnes)
Az Igazság Nagy (Mes)E-Könyve: Minden napra egy mese...

Helyzetérzékelős mobilokon billentéssel is lapozható:

Kérjük, tekintse meg

kiemelt ajánlatainkat!


Aviva Steiner:

Az Aviva-módszer I.

S.O.S. Nőknek

Gyakorlatsorozatok, amelyek meghozzák és rendezik a nők havi ciklusát akaratuk szerint és könnyítenek a változó kor tünetein.


Gyimóthy Gábor:

A kókuszhéj varázsa

Gyimóthy Gábor csodálatos albuma ékszerekkel díszített verseskötet, vagy inkább versekkel díszített ékszergyűjtemény. Egy biztos, aki eddig a kókuszhéjra hasznosíthatatlan hulladékként gondolt, arra most meglepetés vár!


5.000 HUF each

Szeged Nagy e-Könyve

Talán a világ legnagyobb terjedelmű e-könyve, pontosabban "e-könyvszekrénye" Tápai Csaba szerkesztésében, amely közel 8 órányi műsort tartalmaz több ezer oldalon, 4 nyelven (magyar, angol, német és francia).

Add to cartSONY Center Termékkatalógus

A SONY Center Magyarországi termékkatalógusa
Szilassi Lajos:

Térgeometriai struktúrák számítógépes modellezése

Az Euler3d dinamikus térgeometriai program néhány alkalmazási lehetőségeVörös Édua: Utánam, fiúk!

Képregény 12 éves kortól

 

Az „Utánam, fiúk!” egy megálmodott történet első része, amely önmagában is egy kerek, komplett történetet tesz ki.


sifu Tóth Zoltán:

Wu stílusú
Tai Chi Chuan

 

A 37 lépéses formagyakorlat és alkalmazási lehetőségei (videókkal illusztrálva)

Kellemes szórakozást!

Kattintson ide a webáruházhoz!...

  

First Prev Next Last

 Az európai kezdőoldal:A Nagy e-Könyv Program európai indító oldala...


Honlapunk használatának feltételeit az Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák.
Adatainak védelméről Adatvédelmi Nyilatkozatunkban olvashat.
Hibabejelentés, reklamáció és panaszkezelés magyar nyelven: reklamacio(kukac)thebigebook(pont)eu
Jogsértések bejelentése: jogsertes(kukac)thebigebook(pont)eu
Központi e-mail cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A Nagy e-Könyv Programiroda Kft. székhelye és levélcíme:  H-6754 Újszentiván, Boján u. 8. (46.182452, 20.176702)