2017. június 28. szerda
Ma Levente, Irén, Lora névnapja van.
Holnap Péter, Pál névnapja lesz.

Webáruházunk átalakítás miatt jelenleg nem elérhető, de hamarosan igénybe veheti alábbi szolgáltatásainkat. Amennyiben nem kívánja megvárni az átalakítást és vásárolni szeretne, kérjük írjon nekünk az alternatív megoldás érdekében.

Kérjük szíves türelmét!


Ön a "normál" áruházakban megszokott módon vásárolhat azzal a különbséggel, hogy sem a kifizetés miatt, sem a megvásárolt termékek átvételéért nem kell elfáradnia az üzletbe. A termékeket alább egy tematikus listába rendezve találja ("polcok"). Az Ön számára megfelelőket a "Kosárba" ikonra kattintással virtuális kosarába helyezheti, majd a "Kifizetés" gombbal online fizethet. (A PayPal fizetőrendszerhez irányítjuk Önt, ahol e-mail számlájáról vagy bankkártyájáról tud fizetni.) Ha mégsem kíván fizetni még, folytathatja is a vásárlást. (A gyakorlati részleteket és a jogi feltételeket az ÁSZF tartalmazza - Dokumentumok menü.)

Termékeink jellemzően szoftveres 3D e-könyvek és/vagy azok telepítői - nyomtatott CD vagy DVD lemezeken, DVD-tokban (fizikai termékek), illetőleg online letölthető telepítők. (Kérjük, hogy vírusirtójával tegyen kivételt a www.anagyekonyv.hu és a www.thebigebook.eu címekkel, mert a letöltött fájlok törlődhetnek!)

Reméljük megtalálja majd adatbázisunkban az Ön számára kívánatos tételeket és elégedett lesz munkánkkal. Ha mégis panaszt vagy egyéb észrevételt szeretne tenni, írjon e-mailt (cím: reklamacio(kukac)thebigebook(pont)eu), hogy segíthessünk Önnek problémáját megoldani!

Kellemes vásárlást és 3D lapozgatást kíván:

A Nagy e-Könyv Csapat!