2018. január 22. hétfő - A Magyar Kultúra Napja!
Ma Vince, Artúr névnapja van.
Holnap Rajmund, Emerencia, Zelma névnapja lesz.

Webáruházunk nagy átalakítás után van, ami a megszokott felületet különösebben nem érintette. Kérjük mégis, amennyiben rendellenességet észlel, jelezze felénk a reklamacio 'kukac' thebigebook 'pont' eu címen! Köszönjük segítségét!.


Ön a "normál" áruházakban megszokott módon vásárolhat azzal a különbséggel, hogy sem a kifizetés miatt, sem a megvásárolt termékek átvételéért nem kell elfáradnia az üzletbe. A termékeket alább egy tematikus listába rendezve találja ("polcok"). Az Ön számára megfelelőket a "Kosárba" ikonra kattintással virtuális kosarába helyezheti, majd a "Kifizetés" gombbal online fizethet. (A PayPal fizetőrendszerhez irányítjuk Önt, ahol e-mail számlájáról vagy bankkártyájáról tud fizetni.) Ha mégsem kíván fizetni még, folytathatja is a vásárlást. (A gyakorlati részleteket és a jogi feltételeket az ÁSZF tartalmazza - Dokumentumok menü.)

Termékeink jellemzően szoftveres 3D e-könyvek és/vagy azok telepítői - nyomtatott CD vagy DVD lemezeken, DVD-tokban (fizikai termékek), illetőleg online letölthető telepítők. (Kérjük, hogy vírusirtójával tegyen kivételt a www.anagyekonyv.hu és a www.thebigebook.eu címekkel, mert a letöltött fájlok törlődhetnek!)

Reméljük megtalálja majd adatbázisunkban az Ön számára kívánatos tételeket és elégedett lesz munkánkkal. Ha mégis panaszt vagy egyéb észrevételt szeretne tenni, írjon e-mailt (cím: reklamacio(kukac)thebigebook(pont)eu), hogy segíthessünk Önnek problémáját megoldani!

Kellemes vásárlást és 3D lapozgatást kíván:

A Nagy e-Könyv Csapat!