2017. október 23. hétfő
Ma Gyöngyi névnapja van.
KÖZTÁRSASÁG KIKIÁLTÁSA
Holnap Salamon névnapja lesz.


Adatvédelmi Nyilatkozat (A. Ny.)

(Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-80747/2014.)


A Nagy e-Könyv Programiroda Kft.” és szerződött partnereinek az e-könyvgazdaságban folytatott közös tevékenységeit összefoglaló „A Nagy e-Könyv Program” hivatalos webhelye: www.anagyekonyv.hu. E webhelyet használók adatainak kezelésekor a 2011. évi CXII. törvény (a továbbiakban röviden: Info tv.), valamint az adatkezelésre vonatkozó egyéb hatályos magyarországi szabályok az iránymutatók.

Az Ön személyes és vásárlásaival, rendszerhasználatával kapcsolatos adatait határozatlan ideig tároljuk abból a célból, hogy Ön a későbbiekben ezekhez hozzáférhessen, illetőleg hogy az ÁSZF feltételeinek részünkről történő teljesítését igazolhassuk. Ön kérheti adatainak törlését, amivel megszűnik minden jogviszonya, ami a webhelyhez kötődik, így a későbbiekben nem lesz jogi lehetősége az ÁSZF-re hivatkozni.

A Nagy e-Könyv Programiroda Kft. mint Adatkezelő az Ön adatait bizalmasan kezeli, azokat harmadik félnek nem adja át. Kivételek ez alól az Ön által megrendelt fizikai termékek kiszállításához feltétlenül szükséges adatok úgy mint név, cégnév, postai cím. Szállítmányozási partnerünk a Magyar Posta Zrt., közvetett partnereink a Magyar Posta Zrt. bel- és külföldi partnerei, akik a szállítmányozást ténylegesen végzik. Az adatokat kizárólag az „A Nagy e-Könyv Programiroda Kft.” gazdasági feladatainak teljesítése érdekében gyűjtjük betartva a személyes adatok védelméről és kezeléséről szóló jogszabályok előírásait.

Adatkezelő partner adatai:
Név: Magyar Posta Zrt.
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Web: www.posta.hu
Telefon: 06-40-46-46-46 (belföldről helyi tarifával hívható), +36-1-333-7777 (külföldről hívható)

Hírlevél
Hírlevelünkre Ön ingyenesen és önkéntesen iratkozhat fel. A feliratkozással Ön hozzájárul ahhoz, hogy az „A Nagy e-Könyv Programiroda Kft.” által üzemeltetett webhelyről  tájékoztatási és reklám céllal hírleveleket küldhessünk.
A hírlevelek kizárólag „A Nagy e-Könyv Program”-mal kapcsolatos releváns híreket tartalmazzák, jellemzően a programban aktívan résztvevőkre, a programba bekerült művekre, kiadókra és szerzőkre, illetőleg a program támogatóira vonatkozó információkat, kapcsolódó eseményekről tudósításokat.
Amennyiben Ön rendszeresen szeretne értesülni a program újdonságairól, új kiadványokról, kapcsolódó rendezvényekről, kérjük iratkozzon fel hírlevelünkre. Hírlevelünkről Ön bármikor leiratkozhat a hírlevélben megtalálható leiratkozó link segítségével.
A hírlevelünkkel kapcsolatos személyes adatait nem szolgáltatjuk ki harmadik személynek és „A Nagy e-Könyv Programiroda Kft.” is csak legfeljebb oly mértékben használja fel, hogy a szolgáltatást a lehető legmagasabb színvonalon biztosíthassa az Ön számára.
A hírlevélre való feliratkozásnak nem feltétele a webhelyen történő online vásárlás, de regisztrációhoz kötött.

Az adatkezelés célja és a tárolt adatok
A tárolt adatok: A Nagy e-Könyv Programiroda Kft. által bérelt tárhelyszolgáltató (23VNet Kft.) szerverein tárolt információk összessége. A titkosított adminisztrációs felülethez csak „A Nagy e-Könyv Programiroda Kft.” fér hozzá, ezért a védett ügyféladatokhoz a tárhelyszolgáltató sem férhet hozzá.
Az információkat a webhely szoftverei által összesített és feldolgozott formában hasznosítjuk, szolgáltatásaink esetleges hibáinak javítására, minőségi szintjének emelésére, valamint statisztikai célokra.
Tárolt adatok: név*, felhasználónév*, jelszó*, e-mail cím*, felhasználó által választott szövegszerkesztő a webfelületen, felhasználó időzónája, felhasználói oldal nyelve, postacím adatok* (utca, házszám, település, irányítószám, ország, megye, kiegészítő címadatok), telefonszám, weblap, kedvenc könyvem, „rólam”, születési dátum). (A *-gal jelölt adatok az Ön profijálban kötelezően megadandók.)
A webhelyünk szoftverei automatikusan naplózhatják a felhasználók IP címeit, az általuk használt operációs rendszerek és böngésző programok típusát és egyéb hálózati információkat, amelyek a zavartalan szolgáltatást biztosítják.
Ön e-mailben bármikor tájékoztatást kérhet személyes adatainak kezeléséről. Kérelmére az Adatkezelő - jelen esetben „A Nagy e-Könyv Programiroda Kft.” tájékoztatást nyújt a kezelt adatokról, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, az adatfeldolgozó nevéről, címéről (székhelyéről) és az adatkezeléssel összefüggő tevékenységéről, továbbá arról, hogy kik és milyen célból kapják vagy kapták meg az adatait. „A Nagy e-Könyv Programiroda Kft.” a kérelem benyújtásától számított lehető legkisebb késedelemmel, de legfeljebb 30 napon belül e-mailben adja ki a tájékoztatást.

A felhasználó jogai és jogérvényesítésének lehetőségei
Bírósági jogérvényesítés:
A Felhasználó személyes adatainak védelméhez fűződő jogainak megsértése esetén az Adatkezelő ellen bírósághoz fordulhat.
A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH) vizsgálata:
Az Info tv. 52. §-a alapján bárki a NAIH-hoz fordulhat, ha véleménye szerint személyes adatainak kezelésével kapcsolatban jogsérelem érte, vagy annak közvetlen veszélye fennáll, kivéve ha az adott ügyben bírósági eljárás van már folyamatban. A NAIH-hoz tett bejelentése miatt senkit sem érhet hátrány. A bejelentőt a közérdekű bejelentővel azonos védelem illeti meg. A NAIH-hoz illetékmentesen és formai kötöttség nélkül intézhető beadvány.
A hatóság webcíme: www.naih.hu


Kelt: Újszentiván, 2014. november 02.


(A jelen dokumentum letölthető a www.anagyekonyv.hu/images/docs/any.pdf címről is.)