2024. március 28., csütörtök.

Ma Gedeon, Johanna, Hanna névnapja van. Holnap Auguszta névnapja lesz.

Az Aviva-módszer I. (Aviva Steiner)

ellap
ellaphtlap_1245178573

 Ár: 2.600 HUF


Az Aviva-módszer I. kötet (Aviva Steiner)   Click to listen highlighted text! Az Aviva-módszer I. kötet (Aviva Steiner) Powered By GSpeech

Gyakorlatsorozatok, amelyek meghozzák és rendezik a nők havi ciklusát akaratuk szerint és könnyítenek a változó kor tünetein.

Aviva Gabriella Steiner világviszonylatban is híres módszere, az AVIVA’S METHOD magyarul is megtanulható. A termékenység szabályozásnak ezt a természetes módszerét Aviva Gabriella Steiner dolgozta ki a jelenkor és jövő asszonyainak, lányainak. Ez a számukra új dolog tulajdonképpen nem is új, mert a természeti népek ősidők óta alkalmazzák, használják, termékenységi táncaikkal irányítják a születésszabályozást. Hogy miért pont én vállaltam az Aviva’s Method magyarországi elterjesztését? Talán mert a kor szenvedő alanyaként végigéltem az asszonysors sok problémáját. Évekig vártam a gyermekáldásra, majd szültem három gyermeket, volt vetélésem, abortuszom, gyógykaparásom. Később a „kipakolást” a vegetárius életmód és a Mazdaznan női nemi ápolás alkalmazása segítségével úsztam meg. Tudom, hogy gondjai, bajai miatt egy nő milyen sokszor kerülhet nehéz, kellemetlen és kiszolgáltatott helyzetbe. Ennek a természetes módszernek a segítségével a nő kezébe veheti asszonysorsát. Elkerülheti a megalázó és kiszolgáltatott helyzeteket. Eldöntheti: szül vagy nem szül. Tornázhat bizonyos időben, bizonyos mozdulatokkal a gyermekáldásért, és időben végzett tornamozdulatokkal elkerülheti a nem kívánt terhességet. Az idő múlásával csökkenő ösztrogén hormonokat pedig vérkeringést serkentő mozdulatokkal, fokozottabb sebességgel mozgásba hozhatja, amelynek következményeként eltűnnek a menopauza kellemetlen kísérőtünetei. Aviva Steiner rendkívül értékes gyakorlatait remélem sikerrel alkalmazzák. Élnek vele és nem visszaélnek vele. Használják saját érdekükben, védelmükben. A kés is lehet hasznos szerszám, gyógyító eszköz is, de használatával lehet visszaélni is. Könyvét Aviva héberül írta, és csak azoknak a tanítványainak adta, akik jártak a tanfolyamaira. A könyvébe csak az „Egyszerű Módszer” 18 gyakorlatát tette bele, a többi gyakorlatsort tanította ugyan, de könyv formájában nem jelentette meg. Az Aviva Módszer gyakorlatait Avivától megtanultam, az oktatásra jogosító diplomát is Tőle kaptam és most két részre, kötetre osztva a Módszer gyakorlatait, és kissé átszerkesztve, bővítve beleteszem a még ki nem adott AVIVA’S METHOD gyakorlatokat is. Kívánom, hogy szándékom szerint sok embernek váljék hasznos segítőjévé e könyv, melynek már második kötete is megjelent.

Tóth Lívia

Találatok: 1 - 3 / 3