2024. március 29., péntek.

Ma Auguszta névnapja van. Holnap Zalán névnapja lesz.

Térgeometriai struktúrák számítógépes modellezése (Szilassi Lajos) - demó

ellap_782252129
ellap_782252129cd-lemez_1375167514

 Ingyenes! 


Térgeometriai struktúrák számítógépes modellezése (Szilassi Lajos) - demó   Click to listen highlighted text! Térgeometriai struktúrák számítógépes modellezése (Szilassi Lajos) - demó Powered By GSpeech

Az Euler3d dinamikus térgeometriai program néhány alkalmazási lehetősége

A térbeli alakzatok megjelenítésére alkalmas számítógépi programok közül egyre nagyobb szerephez jutnak azok, amelyek nem csak azt teszik lehetővé, hogy a felhasználó maga válassza meg a megjelenítés módját, nézőpontját, világítását stb., hanem azt is, hogy a felhasználó maga is készítsen ilyen alakzatokat. Ezek közül a „dinamikus térgeometriai” programok közül egyre nagyobb népszerűségre tesz szert az Euler3d.

Nem kívánjuk itt a program előnyeit, felhasználási lehetőségeit hosszan ecsetelni, erre minden felhasználónak magának kell rájönnie.

Azt szeretnénk, hogy először ismerkedjenek meg olvasóink a program alapvető lehetőségeivel, majd az alapismereteik birtokában tíz témakörön keresztül egyre elmélyültebb ismeretre tegyenek szert mind a program alkalmazási lehetőségeinek, mind az e mögött húzódó matematikai ismereteik terén. Végül közlünk olyan feladatokat, amelyeknek a megoldásait nem mutatjuk be, önálló feldolgozásukat e program felhasználóira bízzuk.


Találatok: 1 - 1 / 1